|
Giełda, inwestowanie w akcje, fundusze inwestycyjne i inne rynki Inwestowanie w akcje, fundusze inwestycyjne, waluty, giełdy zagraniczne, towarowe i inne rynki. Rozmowy: spółki giełdowe, finanse, konta bankowe, lokaty i obligacje skarbowe. Miejsce dla każdego inwestora.
|
Zapraszamy na:
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
makler bgk
|
Wysłany: Piątek, 6 Lipiec 2012, 14:07 Temat postu: Alior Sync - waszym zdaniem |
|
|
Czy ktoś korzystał już z usług tego internetowego banku? _________________ Porównanie lokat - porównanie najnowszych ofert lokat
Lokaty ranking - ranking depozytów terminowych |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
|
 |
karol234
|
Wysłany: Piątek, 14 Wrzesień 2012, 8:09 Temat postu: |
|
|
Mam konto w Alior i jestem bardzo zadowolony, wszystko bez problemu. Oprogramowanie, czyli bankowość elektroniczna naprawdę na bardzo wysokim poziomie. _________________ Lokaty, jest ich wiele, ale która to najlepsza lokata? |
|
Powrót do góry |
|
 |
martabzym84
|
Wysłany: Czwartek, 25 Październik 2012, 10:44 Temat postu: |
|
|
Ja też korzystam i jestem zadowolona, zwłaszcza że dzięki niemu mogę zaoszczędzić na transakcjach internetowych. _________________ Lokaty bankowe - znajdziesz tu wszystko co powinieneś wiedzieć o lokatach
Inwestycje - kompleksowy portal o inwestowaniu |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fundek
|
Wysłany: Czwartek, 25 Październik 2012, 12:17 Temat postu: |
|
|
Teoretycznie wszystko jest za free ale jak długo nie wiadomo.
Teraz coś kombinują z paypalem - jakaś współpraca przy przelewach ale też nie wiadomo jak długo ona potrwa.
Oprocentowanie lokat mają beznadziejnie, jedynie co to że można sobie porozmawiać z konsultantem przez kamerkę. _________________ Szybki Kredyt |
|
Powrót do góry |
|
 |
AronRain
|
Wysłany: Środa, 13 Marzec 2013, 17:58 Temat postu: |
|
|
Korzystałem, POLECAM. Przelewy wykonywane są naprawdę szybko, kontakt z biurem klienta wspaniały. _________________ Zobacz Ksw 32 Stream w jakośći HD |
|
Powrót do góry |
|
 |
BarbaraCyran
|
Wysłany: Środa, 5 Czerwiec 2013, 14:00 Temat postu: |
|
|
Ja mam konto alior sync, normalnie to sobie chwalÄ, bo nie ma Ĺźadnych opĹat, totalnie za nic siÄ nie pĹaci, ĹÄ
cznie z bankomatami, tyle Ĺźe trochÄ przekombinowali z cash back, ale to juĹź inna historia. _________________ Życie może być pasmem sukcesów albo porażek.
Kamery obrotowe bezpieczna firma. |
|
Powrót do góry |
|
 |
czinek
|
Wysłany: Poniedziałek, 8 Lipiec 2013, 14:18 Temat postu: |
|
|
Obecnie alior to obok mbanku i getin banku najwyĹźsza pĂłĹka jeĹli chodzi o konta. Wszystko jest na wysokim poziomie, bankowosc internetowa w porzadku, opĹaty praktycznie zerowe przy korzystaniu z konta. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aronlukiS1
|
Wysłany: Piątek, 17 Styczeń 2014, 23:53 Temat postu: |
|
|
Ja teĹź mam konto w Alior Sync. Wszystko jest ok i nie mam Ĺźadnych kĹopotĂłw. Nawet jak raz miaĹam wÄ
tpliwoĹci, to mimo braku oddziaĹĂłw Alior Sync, bankierki z oddziaĹu Alior Banku pomogĹy mi w zrozumieniu taryfy opĹat i prowizji ze strony, mimo, Ĺźe to teoretycznie dwa oddzielne banki. _________________ powłoki antypoślizgowe | skuteczna izolacja komór chłodniczych |
|
Powrót do góry |
|
 |
janosik
|
Wysłany: Środa, 29 Styczeń 2014, 12:07 Temat postu: |
|
|
najlepsza oferta na rynku |
|
Powrót do góry |
|
 |
MoniaBiznesWoman
|
Wysłany: Środa, 2 Listopad 2016, 13:48 Temat postu: |
|
|
Fajne w Alior Sync jest to ,Ĺźe majÄ
c to konto ma siÄ dostÄp do gÄstej sieci bankomatĂłw. JeĹli chodzi o inwestowanie kasy to mbank ich przeĹciga. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lzm00
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|